Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvagalleria

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Leirien ja retkien peruutussäännöt

- Maksu tulee maksaa ennen leiriä tai retkeä

- Mikäli ilmoittautumisen peruuttaa 30vrk ennen tapahtuman alkamista, niin osallistumismaksu maksetaan takaisin kokonaisuudessaan

- Mikäli ilmoittautumisen peruutus tapahtuu alle 30vrk ennen tapahtumaa, niin osallistumismaksusta palautetaan vain 50%.

- 8vrk ennen tapahtumaa tai sen jälkeen tapahtunutta peruutuksesta joutuu maksamaan täyden hinnan eikä osallistumismaksua tällöin palauteta ollenkaan, kuin vain lääkärintodistusta vastaan.

- Ilmoittamatta tapahtumasta pois jääneiltä peritään aina täysimääräinen osallistumismaksu

Lastenkinossa toukokuussa:

15.4. Koivukylän kirjasto klo 18.00

Varaa paikkasi tästä, näytös on ilmainen!

ROSALÉ on Timo Tapion ohjaama koko perheen koulumaailmaan sijoittuva uusi kotimainen elokuva. Tämän 80-minuuttisen elokuvan elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Miitta Sorvali, Vesa Vierikko, Esko Roine, Ismo Kallio ja Tapio Liinoja. Elokuvan teemoja ovat turvallinen arki,  suvaitsevaisuus, huolenpito ja koulukiusaamisen ehkäisy.

Rosale satu-elokuvan lyhyt tiivistelmä (synopsis)alla sekä traileri

Kun maailman tuntuu valtaavan lumimyrsky, katselee talonmies sitä ikkunastaan

huolestuneena. Talvea uhmaten hän lähtee työhönsä ja löytää yllättäen noin
kahdeksanvuotiaan tytön makaamasta puistonpenkillä. Tyttö ei reagoi, eikä puhu mitään, joten talonmies päättää kantaa lapsen hädissään talossa asuvan uusperheen luo. Lapsettomana kun hän ei osaisi tehdä mitään pientä auttaakseen.

Perhe ottaa lapsen osaksi rakastavaa perhettään, sillä kukaan ei tunnu häntä
kyselyjenkään jälkeen kaipaavan. Niin tyttöä aletaan kutsua nimellä Rosalé. Puhekyky palautuu pikkuhiljaa, mutta muisti ei. Koska elämän on kuitenkin jatkuttava, Rosalé aloittaa muiden lasten tavoin koulun.


Koulussa huomataan pian että tyttö osaa sellaisia taitoja joita muut oppilaat eivät vielä osaa, kuten kirjoittaa kaunokirjoitusta, sytyttää takkaan tulen ja liikkua yksin metsässä. Rosalén opettaja innostuu tytön taidoista ja niinpä koulussa aletaan pian opettaa "vanhanaikaisia" asioita uudestaan. Rosalé toimii monessa asiassa innoittajana. Hän tuntuu vaikuttavan hyvällä tavalla myös Jani-Petteriin, luokan kiusaajana tunnettuun poikaan.
Erään kerran välitunnilla, kun Rosalé ja Jani-Petteri juttelevat, alkaa samanlainen
lumimyrsky, minkä keskeltä Rosalé löydettiin. Neiti Lumimyrsky on saapunut noutamaan lapsia kohti Ikilumen laaksoa. Hän tarttuu lapsiin ja lähtee kiidättämään heitä läpi lumen ja jään. Jani-Petteriä pelottaa, mutta Rosalé rohkaisee häntä hymyillen: "Olen kotona. Tule tapaamaan isääni!" Tällä matkalla Rosalélle selviää menneisyyden kadotetut muistot yllättävällä tavalla. Myös Jani-Petterille selviää, että sadun ja todellisuuden ero on lopulta satumaisen pieni....